Philip Dar

Søndagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Manchester City er klar til kontraktforhandlinger med den engelske landsholdsspiller Raheem Sterling i slutningen af sæsonen, men kan ende med at sælge ham, hvis ikke han accepterer klubbens kontrakttilbud. (Times)

Chelsea har fortalt Cesar Azpilicueta, at de er villige til at vente på, at den 32-årige spanier tager en beslutning omkring sin fremtid. Den spanske forsvarer er blevet en toårig aftale af FC Barcelona. (Fabrizio Romano)

Portugisiske Diogo Dalot forventes at forlænge sin aftale med Manchester United. Dette betyder samtidig, at engelske Aaron Wan-Bissakas fremtid i klubben kan være usikker. (Star)

Manchester United vil stjæle Liverpools aftale med Fulhams unge kantspiller, Fabio Carvalho. Portugiseren er kontraktfri til sommer. (Star)

Manchester United vil ikke stå i vejen for Cristiano Ronaldo, hvis han ønsker et skifte væk fra klubben til sommer. (Mirror)

Leeds-manager Marcelo Bielsa forventes at forlade klubben til sommer. Det sker efter en udtale om, at det er umuligt at spille Premier League-fodbold uden komplet engagement fra klubben. (Mirror)

Arsenal er interesseret i spanske Alvaro Morata og Atletico Madrid er villige til at sælge angriberen. The Gunners kan dog forvente at få kamp til stregen fra Juventus, hvor Morata er på udlån fra Atletico Madrid. (Tuttomercato)

Arsenal holder også øje med Napolis 25-årige spanske midtbanespiller Fabian Ruiz. (Mirror)

Chelseas italienske midtbanespiller Jorginho udtaler, at han var tæt på et skifte til Manchester City før sit skifte fra Napoli til Chelsea. Italieneren udtaler samtidig, at han stadigvæk har ambitioner om at spille under Pep Guardiola. (Express)

Chelsea har indstillet sigtekornet på Real Madrids brasilianske midtstopper Eder Militao og har bedt om et møde med den 24-årige forsvarsspiller for at diskutere et potentielt skifte. (Marca)

Tottenham-midtbanespiller Rodrigo Bentancur udtaler, at landsholdskammeraterne Luis Suarez og Edinson Cavani hjalp ham med drømmeskiftet til Premier League. (Sky Sports)