Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 0)
Salzburg
Bayern München
J. Adamu (21)
K. Coman (90)
Kasper Duelund Jensen

Optakt: Salzburg - Bayern München

Indkast.dk ser frem mod et interessant opgør fra Østrig, hvor Bayern München for alvor indleder jagten på endnu en Champions League-triumf.
Kommentar:
Det ligner på forhånd Davids kamp mod Goliat, når Salzburg onsdag aften tager imod de tyske giganter fra Bayern München hjemme på Red Bull Arena. Men selvom det østrigske hjemmehold uden tvivl vil gå ind til kampen med håbet om at kunne gøre David kunsten efter, så skal der utvivlsomt meget mere til for overhovedet at kunne drille Bayern og dermed komme i nærheden af et brugbart resultat.

Bayern er nemlig også i denne sæson spået som en af de helt store favoritter til at løbe med Champions League-pokalen, og man forstår hvorfor. Anført af store profiler som Robert Lewandowski, Serge Gnabry og Joshua Kimmich, så er målsætningen om at vinde verdens største klubturnering for syvende gang i historien helt klar for "Die Bayern". Og vejen hertil starter onsdag aften i Østrig.

Karantæner og skader:
Salzburg bliver nødt til at klare sig uden Bernado, Zlatko Junuzovic, Sekou Koita, Bryan Okoh, Benjamin Sesko og Albert Vallci, der alle er skadede. Derudover er Jerome Onguene tvivlsom.

Bayern har dog også sine skader at kæmpe med. Tyskerne må i den forbindelse se helt bort fra Leon Goretzka, Jamal Musiala og Manuel Neuer, mens Alphonso Davies og Josip Stanisic er tvivlsomme.

Bud på kampens profil:
Robert Lewandowski. Den polske skarpretter er simpelthen bare i en klasse for sig og er allerede i denne sæson noteret for ni Champions League-kasser.

Bud på kampens resultat:
0-3. Klasseforskellen burde være til at få øje på i en kamp, hvor topholdet fra Østrig møder ditto fra Tyskland.

Kampen spilles på onsdag d. 16/02 klokken 21:00 og kan ses på både TV3 Sport og Viaplay. Kampens dommer er Michael Oliver fra England.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER