Fodbold nyheder

West Ham var tæt på Serie A-stjerne i transfervinduets sidste timer

Af Rasmus Ove

På transfer deadline day var West Ham ifølge ESPN utroligt tæt på at sikre sig Duvan Zapata.
Article image
Ritzau-Scanpix
Ifølge ESPN opstod interessen for Duvan Zapata på transfervinduets sidste dag i januar, hvor West Ham og Zapata begge skulle have underskrevet de nødvendige papirer. Atlanta skulle efter sigende have trukket sig i sidste øjeblik, ved ikke at vende tilbage med deres underskrift, der dermed efterlod West Ham tomhændet.

Zapata har i denne sæson spillet 23 kampe hvori det er blevet til 12 mål og syv assist, Zapata er i øjeblikket ude med en skade og er derfor ikke med i aftenens kamp mod Juventus for Atalanta. Zapata har siden sit skifte fra Sampdoria til Atalanta, været en stor del af Atalantas succes i Serie A og i Champions League, der har vakt stor interesse i West Ham. Zapata har i sine tre fulde sæsoner for Atalanta scoret henholdsvis 23, 18 og 15 mål, hvilket gør ham til blandt de mest målscorende angribere i Serie A.

Der har i denne sæson ellers været godt gang i West Hams offensiv, der i øjeblikket står noteret for fjerde flest mål i Premier League. På topscorerlisten ses spillere som Bowen og Zapatas direkte konkurrent, hvis skiftet var hændt, Antonio, der begge er noteret for otte scoringer. Bredden i angrebet er dog meget tyndt, hvis Antonio skulle blive skadet, hvilket kan være med til at forklare interessen. Zapatas kontrakt udløber i sommeren 2023, men West Hams interesse i en potentiel transfer til sommer er uvis.

Mere om Duván Zapata

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik