Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Schmeichel tager det hele

Jesper Hansen ville så gerne have en landskamp…
- Jeg havde håbet på at få en enkelt halvleg i en testkamp, så jeg kunne få en landskamp på cv’et. Konkurrencen er hård, Kasper Schmeichel er en af verdens bedste målmænd. Han vil spille alle minutter, det har jeg respekt for, men det er da irriterende for os andre, der kæmper for at få chancen.

Sådan siger AGF-keeperen Jesper Hansen i dagens udgave af Jyllands-Posten. Han er blevet sorteret fra til tre slutrunder og aldrig spillet en landskamp, men han vil så gerne… bare en enkelt halvleg:

- Jeg har haft to muligheder. Vi havde en testkamp i Tjekkiet. Kasper Schmeichel var skadet. Det var en ligegyldig træningskamp. Jonas Lössl og jeg var med, og Frederik Rønnow havde stået kampen inden. Vi fik et hint om, at Åge Hareide ville se os an. Men det blev Frederik Rønnow, der stod kampen. Det var ærgerligt.

- Og så var der en tur i taxi med Robert Skov, der testede positiv for corona. Så måtte vi isolere os på hotellet, da vi skulle møde Sverige. Hvis jeg ikke havde taget en taxi med Robert Skov, havde jeg nok stået i stedet for Oliver Christensen og Thomas Mikkelsen, der blev kaldt ind. Det gjorde ondt. Jeg sad i fire dage på et værelse i Helsingør og så kampen på tv. Jeg håber bare at få den ene landskamp, det vil være en kæmpedrøm, der går i opfyldelse. I princippet er det bare en indskiftning, en enkelt halvleg, så jeg kan sige det, når jeg stopper.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER