Fodbold nyheder

Medie: Dansk landsholdsspiller er perfekt til Liverpool

Af Carl-Emil Bromose

Hvis Liverpool.com får sine ønsker opfyldt, kan vi snart se en dansker på Anfield.

Article image
Ritzau-Scanpix

I Østrig løber en dansker rundt og gør en god figur. Danskeren er Rasmus Nissen Kristensen, der i en længere periode har imponeret for Red Bull Salzburg, hvilket ved flere lejligheder har betydet, at den kun 24-årige dansker er blevet tildelt anførerbindet.


I Red Bull Salzburg satser de stærkt på unge talenter og store videresalg, og her kan Nissen Kristensen blive det næste store salg for den østrigske klub.

I januar-vinduet hentede klubben den kun 19-årige Ignace van der Brempt hos belgiske Club Brügge, hvilket ligner en ny ung erstatning for Rasmus Nissen Kristensen, der allerede kan forlade Salzburg til sommer.

Det fanbaserede Liverpool-medie, Liverpool.com, der dækker den rødklædte traditionsklub tæt, mener, at Rasmus Nissen Kristensen vil være den perfekte back-up til Trent-Alexander Arnold.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af FC Red Bull Salzburg (@fcredbullsalzburg)En af årsagerne til, at Nissen Kristensen kunne ende op i storklubben er, at Liverpool og RB Salzburg er fået et stærkt forhold til hinanden, i relation til en del handler mellem de to klubber.


Et eksempel herpå er for eksempel japanske Takumi Minamino, der blev hentet for små 60 millioner kroner, og har været en solid backup til den stærke offensiv på Anfield.

Danskeren nævnes derudover som en offensiv back med både leder- og Champions League-erfaring, og med en stærk og hårdtarbejdende karakter som går godt i spænd med Liverpools DNA

Rasmus Nissen Kristensen kom til Salzburg efter et mindre succesfuldt ophold i Ajax.

I indeværende sæson er det blevet til otte scoringer og syv assists i 28 kampe fra den offensive danske back.

I 2019 stod Salzburg og Nissen Kristensen overfor netop Liverpool i Champions League, hvor danskeren gjorde en god figur. Se hans aktioner her:

Mere om Rasmus Nissen Kristensen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik