Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Herunder er onsdagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
West Hams 23-årige engelske midtbanespiller, Declan Rice, 23-årige Sevilla-centerback, Jules Koundé, og den 22-årige franske Monaco-midtbanespiller, Aurelien Tchouameni, er alle blevet sat øverst på Chelseas sommertransfermål. (Athletic)


Declan Rice, der har afvist to kontraktilbud hos West Ham, er også et transfermål for Manchester City og Manchester United. (Telegraph)

Den tidligere engelske landsholdsspiller, Ashley Cole, er angiveligt på vej til Everton, hvor englænderen skal varetage en ledende stilling under Frank Lampard. Derudover er den tidligere midtbanemand i klubben, Tim Cahill, også på vej til at varetage en deltidsrolle i klubben. (Liverpool Echo)

Manchester United har adspurgt truppen, om de kan vente med at tage en beslutning omkring sine fremtider i klubben indtil at en ny manager er fundet. 28-årige Paul Pogba, der har kontraktudløb til sommer, er også blevet bedt om at vente. (ESPN)

West Bromwich-manageren Valerien Ismaels har en tvivlsom fremtid i klubben, da klubben blot har vundet én kamp ud af de seneste syv. (Telegraph)

Liverpool har i sinde at gennemføre en forhåndsaftale med Fulhams 19-årige angriber, Fabio Cavalho, der vil kunne skifte på en fri transfer til sommer. Liverpool glippede at indgå en aftale i dette transfervindue. (Sky Sports)


West Ham mislykkedes med en meget sen deadlinedag-transfer, da klubben fik et bud på en lejeaftale med 30-årige Duvan Zapata afvist af Atalanta. (Sky Sports)

Den 20-årige spanske Tottenham-kantspiller, Bryan Gil, fortæller at hans familie pressede ham til at skifte til Valencia på en lejeaftale blot et halvt år efter at have skiftet til Spurs fra Sevilla. (Sun)

Den 24-årige Newcastle-forsvarsspiller, Jamal Lewis, har angiveligt afvist en deadlinedag-transfer til Stoke og Birmingham City. Derfor er det ud til, at Lewis fryses ud af 25-mandstruppen for at gøre plads til de mange nytilkomne, (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik