Fodbold nyheder

Tottenham med ny spiller i kikkerten efter Diaz fiasko

Af Rasmus Ove

Tottenham arbejder fortsat på højtryk, for at forstærke truppen i dette transfervindue, hvor deres primære transferfokus er på vej til andre europæiske topklubber.

Kulusevski
Kulusevski

Antonio Conte har givet udtryk for, at der skal forstærkes i truppen i dette transfervindue, hvis de skal holde sig i kampen om top fire. Det har lignet, at en af de øverste prioriteter har været en offensiv spiller, til at lette byrden fra Harry Kane og Son. Adama Traore og Luiz Diaz har begge været i kikkerten, men det virker meget usandsynligt, at det lykkedes at hente en af dem, da de henholdsvis er på vej til Barcelona og Liverpool.

Ifølge The Athletic skulle Tottenham nu være interesseret i Dejan Kulusevski fra Juventus, som også har været rygtet til rivalerne Arsenal. Tottenham skulle være interesseret i en lejeaftale med mulighed for at gøre det til et permanent skifte.

Kulusevski blev i Januar 2020 købt fra Atalanta, han tilbragte anden halvdel af sæsonen på lån i Parma, hvor han vandt årets unge spiller i Italien. I hans debutsæson i Juventus startede han over halvdelen af kampene, men har i denne sæson kun været indvolveret i 16 kampe, hvoraf han har startet i fem. Han har i disse fem kampe scoret et enkelt mål og leveret tre assist, i en sæson hvor han ikke for alvor har været en del af Max Allegris planer

Mere om Dejan Kulusevski

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE