Fodbold nyheder

Landstræner: Målmand skifter til London-klub

Af Philip Dar

Ifølge den amerikanske landstræner Gregg Berhalter, skifter målmand Matt Turner til Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

London-klubben Arsenal er tæt på at hente den amerikanske landsholdsmålmand Matt Turner i New England Revolution. Det skriver flere medier, blandt andet Evening Standard.


The Gunners forventes at betale knap 45 millioner kroner for Turner, mens en videresalgsklausul på 10% også inkluderes. Turners skifte effektueres først til sommer, hvilket giver Arsenals nuværende andenmålmand, Bernd Leno, tid til at søge nye græsgange. Den tyske målmand er kommet længere og længere væk fra spilletid på Emirates Stadium efter engelske Aaron Ramsdale har overtaget pladsen som Artetas førstevalg i målet.

Efter USA's sejr over El Salvador torsdag, udtalte den amerikanske landstræner, at Turners skifte til Arsenal er på plads.

- Jeg synes, at det er en god historie og jeg håber, at offentligheden er opmærksom på Matt Turners udvikling, da det er en vild historie. Han gik på Fairfield College, blev ikke draftet efter college og nu spiller han på landsholdet og er på vej til Arsenal. Det er en fantastisk historie og det er hans egen fortjeneste, hans arbejdsmoral, hans tro på egne evner og hans evne til aldrig at give op. I aften var et godt eksempel, hvor han gjorde som han skulle. Han var rolig i alle situationer. Han blev ikke testet så meget, men han var der, da han skulle være der og han lignede en spiller, som er på vej til Arsenal, udtalte den amerikanske landstræner Gregg Berhalter ifølge Evening Standard efter torsdagens landskamp.

Mere om Matt Turner

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE