Fodbold nyheder

Bayern München øjner Andreas Christensen på fri transfer

Af Philip Sinkbæk Jensen

Niklas Süle ønsker ikke at forlænge sin kontrakt med Bayern München, der derfor udser sig Andreas Christensen som en potentiel erstatning.

Article image
Ritzau-Scanpix

Andreas Christensen er et brandvarmt emne i Bayern München, der ønsker at hente danskeren på en fri transfer eftersom Niklas Süle afviser en kontraktforlængelse med sydtyskerne.


Den 25-årige danske Chelsea-centerback og landsholdsspiller har stadigvæk ikke underskrevet en ny kontrakt i Chelsea, hvilket potentielt kan sende danskeren afsted på en fri transfer denne sommer.

Ifølge Goal, så står Bayern München til at miste centerbacken Niklas Süle, der afviser at forlænge sin kontrakt med klubben trods en stigning i løn til 75 millioner kroner om året. Süle har interesse fra FC Barcelona og flere Premier League-klubber.

Derfor øjner Bayern München en erstatning i den tidligere Borussia Mönchengladback-spiller, Andreas ’AC’ Christensen, som klubben potentielt kan hente på en fri transfer.

Tipsbladet kunne for få dage siden informere, at ACs lønkrav ligger på 1,5 millioner kroner om ugen, hvilket vil sikre en løn på 78 millioner kroner om året, hvilket er lidt over Süles tilbud fra Bayern München.

Chelsea-manageren Thomas Tuchel har udtalt sig om ACs kontraktsituation, der udtrykker, at boldene er på danskerens banehalvdel:


- Det er op til Andreas at agere på banen, men lige nu er han nødt tilat reagere uden for banen og vise os, hvad han siger, når han siger, at han elsker Chelsea. Han fortæller os, at han vil blive her og spille en større rolle, fordi at han er en stor del af klubben. Jeg synes, at han er et perfekt match, og jeg tror ikke, at han er færdig her, udtalte Thomas Tuchel i december.

AC sidder i øjeblikket uden for Chelsea-truppen, da danskeren er smittet med Corona-virusset. Danskeren har spillet 148 kampe for Chelsea og haft stor succes i klubben.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE