Fodbold nyheder

Eriksen-kopi: Jeg ville være urolig, hvis det var mig

Af Torsten Brix

Fabrice Muamba husker tilbage – til dengang han var død i 78 minutter…

Article image

- Spillerne i Bolton fik tjekket deres hjerte inden hver sæson. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi tænkt, at sådan noget kunne ske for mig, selv om jeg kendte til historien om Marc-Vivien Foé, der døde på banen i 2003. Jeg var i topform. Jeg startede inde og forberedte mig som til alle andre kampe. Pludselig skete det bare. Bang, ud af den blå luft.


Sådan husker Fabrice Muamba tilbage på episoden for omkring ti år siden, hvor han faldt om i en Bolton-kamp og faktisk var død i 78 minuttet. Men hvorfor fortsatte Muamba ikke karrieren, som Eriksen har tænkt sig? Han siger til Jyllands-Posten:

- Jeg fik meget god behandling den dag. Havde det ikke været tilfældet, sad jeg ikke her. Jeg er velsignet og fået en ny chance for at leve. Nogle gange har jeg det, som om det ikke skete. Det føles ikke virkeligt, og jeg har stadigvæk svært ved at tænke tilbage på det.

- Risikoen ved at fortsætte karrieren er for høj. Det er ikke nødvendigt. Men alle har forskellige medicinske situationer. Jeg ønsker Christian Eriksen alt det bedste, nu han har fået grønt lys til at spille igen. Men jeg ville være urolig, hvis det var mig.

Mere om Bolton

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE