Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Italien: Serie A
FT
0 - 0
(0 - 0)
Milan
Juventus
Asbjørn Steffensen

AC Milan og Juventus delte pointene mellem sig i nullert

Ingen af de to italienske tophold formåede ikke at få bolden i mål i søndagens største Serie A-kamp.
Inter buldrer derudad i den italienske Serie A, og de resterende skal virkelig holde sig i skindet for at følge med. Det gælder i særdeleshed de to hold, der søndag aften mødte i hinanden i et vaskeægte italiensk brag - AC Milan og Juventus.

Banen på Stadio San Siro i Milano var godt medtaget grundet vejret, og det skulle også komme til at besværliggøre tingene en smule for begge hold.

Første halvleg bølgede meget frem og tilbage, og begge hold skiftede til at svinge taktstokken.

Som altid i disse opgør var intensiteten i top, hvilket to advarsler de første ti minutter er et godt bevis på.

AC Milans Raphael Leao stod for den eneste større chance de første 45 minutter, da han fik test Wojciech Szczesny mellem stængerne med et godt forsøg.

Efter pausen stod hjemmeholdet for det meste og sad mest på bolden. De var farligere og vandt flest dueller, mens Juventus manglede både ideer og skarphed.

Halvvejs i anden halvleg kom franske Olivier Giroud frem til en god hovedstøds-chance, men Szczesny var igen klar med sikre hænder.

Holdene nægtede generelt hinanden de store chancer med solide forsvars-aktioner og uskarpe angreb, og derfor endte det målløst i Milano mellem to af de største klubber i Italien.

Inter har nu muligheden for at bringe sig syv point i front på førstepladsen, hvis de vinder Derby di Milano mod AC Milan i næste kamp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER