Fodbold nyheder

Hasenhuttl: Grealish ventede på ham i tunnelen

Af Niels Nedergaard


Manchester City-stjernen Jack Grealish var lørdag i infight med Southampton-spilleren Oriol Romeu, og angiveligt fortsatte de to spilleres uenigheder efter kampen.

Article image

Lørdag skuffede Manchester City, da de blot formåede at spille 1-1 mod Southampton på udebane. Dermed blev holdets vilde stime på 12 sejre i træk i Premier League brudt, og det fik frustrationerne til at løbe frit.


I hvert fald var det undervejs i opgøret en tydeligt frustreret Jack Grealish, der lod sig provokere af Southampton-profilen Oriol Romeu, som han flere gange i opgøret havde flere dueller med. Efter dommerens sidste fløjt fortsatte diskussionerne dog tilsyneladende. Det fortalte Southampton-manager Ralf Hasenhuttl kampen.

- De havde en diskussion med Ori (Oriol Romeu, red). Jeg tror, at Grealish ventede på ham i tunnelen grundet nogle få ting, som skete uden for banen, sagde Hasenhuttle ifølge Sky Sports, da han blev interviewet efter det uafgjorte resultat mod Manchester City.

Southampton-manageren ville dog ikke tale for meget om bataljen mellem Jack Grealish og Oriol Romeu. I stedet roste tyskeren sit holds præstation mod mesterskabsaspiranterne.

- Vi er utroligt stolte over, hvad vi præsterede i dag mod et fantastisk hold. Pep (Pep Guardiola, red) kan ikke lide at spille uafgjort mod et hold som os, og vi gjorde et godt stykke arbejde i dag, lød det fra Ralf Hasenhuttl.

Med det uafgjorte resultat mod Manchester City indtager Ralf Hasenhuttl og Southampton 12. pladsen i Premier League med 25 point efter de første 22 kampe. Førstnævnte er til gengæld stadig duksen i den bedste engelske række med 57 point, hvilket i skrivende stund er 12 point flere end Liverpool på andenpladsen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE