Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Philip Dar

Spurs og PSG i potentiel midtbane-byttehandel

Tanguy Ndombele og Georginio Wijnaldum kan meget vel bytte klub i dette transfervindue.
En opsigtsvækkende byttehandel mellem to europæiske storklubber kan være under opsejling. I Tottenham er franske Tanguy Ndombele blevet frosset ude af Antonio Contes trup og træner nu alene, mens hollandske Georgino Wijnaldum har svært ved at finde fordums styrke i franske Paris Saint-Germain.

Ifølge Daily Mail, kan de to midtbanespillere nu derfor være på vej til at bytte klub. PSG-boss Mauricio Pochettino er opsat på at hente Ndombele, da Wijnaldum ikke har imponeret siden sin ankomst i sommer. Det er altså den franske klub, som er mest opsat på denne handel, så det er endnu uvist hvordan Tottenham reagerer på byttehandlen.

Hollandske Georgino Wijnaldum er før bevist sig selv i engelsk fodbold, da midtbanespilleren har spillet over 200 kampe for henholdsvis Newcastle og Liverpool. Wijnaldum var en stor del af Liverpools Premier League-triumf samt klubbens Champions League-titel i 2019. Wijnaldum har været vækket Antonio Contes interesse, da italieneren angiveligt var interesseret i at hente hollænderen til Inter i 2020, så Conte er bestemt opmærksom på Wijnaldums kvaliteter.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER