Elche - Real Madrid

Spanien: Copa Del Rey
Elche G. Verdu (103), P. Milla (120)
Estadio Manuel Martínez ValeroFuld tid1-2
Real Madrid Isco (108), E. Hazard (115)
LineupReferatKampe

Tamt Real Madrid-mandskab trak Elches pine ud

Af Daniel Fisker

Det var ikke ligefrem et overbevisende Real Madrid-mandskab, som torsdag aften besøgte Elche.

Article image

Real Madrid kom skidt fra start i torsdagens Copa del Rey-ottendedelsfinale mod Elche. Efter 10 minutters spil var Elche tæt på at kunne sikre sig en overraskende føring, da Nacho Fernández smed bolden væk i eget felt, hvorfor Guido Carrillo havde mulighed for at skyde bolden i et næsten tomt Real Madrid-mål. Elches argentinske angriber svigtede dog og skød på træværket.


Carrillo fortsatte med at udgøre en trussel for Real Madrid-forsvaret, som dog efter hånden fik bedre og bedre styr på den argentinske angriber. Favoritterne fra hovedstaden kom efterhånden til at leve op til deres favoritværdighed, som første halvleg skred frem. Eduardo Camavinga var med sine to – ganske vist forkølede – skudforsøg Real Madrids offensive lyspunkt i første halvleg.

Real Madrid var tydeligvis på sejrsjagt, da anden halvleg blev sparket i gang. Luka Jovic forsøgte at åbne ballet efter to minutters spil, mens Elche ikke havde opgivet håbet. I hvert fald var værterne fortsat farlige, og Camavinga havde byttet sin angrebsiver ud med defensiv pligtfølelse.

Da der var knap 20 minutter tilbage af aftenens pokalkamp, rystede Carlo Ancelotti posen og sendte erfarne kræfter på banen i form af Casemiro og Luka Modric, men heller ikke den profilerede midtbaneduo kunne forhindre, at der skulle spilles yderligere 30 minutter i Elche.

Eden Hazard var bænkevarmer i de første 90 minutter, men belgieren stod klar til at spille de sidste 30 minutter. Hazard fik dog svære arbejdsbetingelser, da Real Madrid blev reduceret til 10 mand, efter Marcelo så rødt få minutter før pausen i den forlængede spilletid.

Elches forsvarsspiller Gonzalo Verdu, som nåede at spille de sidste tre minutter af den ordinære spilletid, nåede at sende Elche på kvartfinalekurs. Forsvarsveteranen sendte et frispark i Real Madrid-muren, men han formåede at sparke returbolden i netmaskerne.


Det indskiftede midtbanemakkerpar Dani Ceballos og Isco så stort på at være i undertal efter pausen i den forlængede spilletid, hvor førstnævnte prøvede lykken med et langskud, som blev afrettet til Iscos fordel. Den spanske kreatør kunne således levere en livsvigtig udligning.

Hazard valgte at se stort på de svære arbejdsbetingelser, da han – med fire minutter til straffesparkskonkurrencen, tog en formidabel solotur, som endte inde i det lille felt, hvor han kunne udplacere en lamslået Axel Werner med et skud i midten af målet.

Elche havde en kæmpe mulighed for at sikre sig en livslinje i form af en straffesparkskonkurrence i kampens døende sekunder, men Hazards scoring efter 115 minutter viste sig at blive afgørende, hvorfor ”Los Blancos” nu er parat til kvartfinalerne i Copa del Rey – på trods af de svære omstændigheder.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE