Fodbold nyheder

AaB-forhandlinger stoppet - Thomasberg bliver i Randers FC

Af Jonathan Kjær Troelsen

AaB’s nye cheftræner bliver ikke hentet i Kronjylland.

Article image
Ritzau-Scanpix

Thomas Thomasberg bliver også manden på sidelinjen for Randers FC, når kronjyderne spiller deres første kamp i det nye år d. 17. februar. Det står klart, efter at Thomasberg-forhandlingerne mellem AaB og Randers FC er stoppet.


Torsdag morgen skriver sidste sæsons pokalvindere på deres hjemmeside, at dialogen med AaB er stoppet. Aalborgenserne har jagtet Thomasberg som afløser for Marti Cifuentes, som tidligere i januar måned blev træner for Hammarby i Sverige.

- Vi er virkelig glade for, at Thomas også står i spidsen for vores stærke trænerteam fremadrettet, for det har hele tiden været vores ønske, at han skulle forblive Randers FC-cheftræner, siger direktøren i Randers FC, Søren Pedersen.

Selv er Thomasberg også glad for, at der nu er kommet en afklaring på hans fremtid.

- Jeg er beæret over den interesse, der har været, for det viser, at klubben og jeg har præsteret godt. Når det så er sagt, så må der ikke herske tvivl om, at jeg er virkelig glad for at fortsætte i Randers FC, som i dette forløb også har vist, hvor meget de vil mig, siger Thomas Thomasberg ifølge bold.dk.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE