Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Torsdagens rygter indeholder blandt andet et muligt skifte for en dansk landsholdsspiller, mens en vis polak i Bayern München kan være i gang med sin sidste sæson i klubben.

Article image

Bayern München vil overveje at sælge Robert Lewandowski til sommer, hvis polakken ikke vil forlænge sin kontrakt. Lewandowskis kontrakt udløber i sommeren 2023. (Bild)


Atletico Madrid vil ikke tillade at 34-årige Luis Suarez forlader klubben denne vinter, som ellers er blevet kædet sammen med et skifte. (Goal)

Valencia vil lade Daniel Wass skifte til Atletico Madrid, hvis de formår at hente FC Barcelonas Oscar Mingueza på en lejeaftale. (AS)

Lilles præsident udtaler, at klubben ikke engang vil påbegynde dialog med klubber, som er interesserede i den 22-årige forsvarsspiller Sven Botman. (Football Italia)

Bayern München vil jagte Denis Zakaria, som har succes i Borussia Mönchengladbach. Midtbanespilleren har også tiltrukket sig opmærksomhed fra blandt andet Manchester United. (Journalisten Christian Falk)

Paris Saint-Germain føler sig overbeviste om, at 49-årige Zinedine Zidane vil være cheftræneren for klubben, når opstarten til næste sæson går i gang. Lige nu er Mauricio Pochettino cheftræner i klubben. (Marca)


Arsenal-legenden Thierry Henry er med i opløbet til at blive den nye cheftræner i den franske klub Bordeaux. Franskmanden er i øjeblikket assistenttræner på det belgiske landshold. (RMC Sport)

Juventus er frustrerede over Aaron Ramsey, som har afslået tilbud om at skifte til både engelsk- og spansk fodbold. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE