P. Daka (24), J. Maddison (76)
H. Kane (38), S. Bergwijn (90), S. Bergwijn (90)
Asbjørn Steffensen

VANVID: Tottenham scorede to mål i overtiden i utroligt comeback mod Leicester

Indskiftede Steve Bergwijn blev den helt store i overtiden for Tottenham, der skaffede sejren i overtiden mod Kasper Schmeichel og resten af Leicester-mandskabet.
Det var længe siden, både Leicester og Tottenham havde spiller en Premier League kamp. Over tre uger er det siden, at begge mandskaber sidst spillede en ligakamp. Corona har udsat mange kampe i den bedste engelske række, og det er specielt gået ud over disse to klubber.

Men onsdag aften stod de over for hinanden på King Power Stadium med hver deres dansker i startopstillingen - Kasper Schmeichel og Jannik Vestergaard for Leicester og Pierre-Emile Højbjerg for Tottenham.

Udeholdet fra Tottenham lagde bedst fra land, hvor de sad på det meste af spillet og kom frem til de største chancer.

Alligevel var de hjemmeholdet, der først fik nettet til at blafre. Efter et godt opspil fik Tottenhams Sergio Reguilon ikke clearet bolden ordentligt og Patson Daka kunne sparke bolden ind bag Hugo Lloris efter 24 minutter.

Fem minutter inden halvlegen fik Højbjerg sendt Harry Kane alene i dybden. Landsholdsanføreren svigtede ikke foran mål og scorede til 1-1 via stolpen.

I anden halvleg fortsatte Tottenham deres dominans, men igen formåede Leicester at bringe sig i front. Efter flot sammenspil med Harvey Barnes puttede James Maddison bolden i kassen.

Tottenham-manager tog konsekvensen og skiftede Steve Bergwijn ind. Det skulle vise sig at være et godt træk.

I kampens femte overtidsminut bankede Bergwijn bolden ind bag Schmeichel og alle troede kampen skulle ende 2-2.

Men Bergwijn var ikke færdig. Syv minutter ude i overtiden sendte Kane hollænderen i dybden. Han tog et træk forbi Schmeichel og prikkede bolden i mål via stolpen og sikrede sejren.

Tottenham-spillerne omfavnede hinanden i ekstatisk jubel over det måske vildeste øjeblik i Premier League denne sæson. Med den vanvittige overtidssejr kravler Tottenham over Arsenal og ligger på en femteplads.