Fodbold nyheder

Medie:
Zidane kan være på vej til PSG

Af Asbjørn Steffensen

Den parisiske storklub kan muligvis lokke den succesrige franske træner til klubben denne sommer.
Hvis der er to ting, som den franske storklub PSG håber på mere end noget andet i denne verden, så er det snarlig europæisk succes og at kunne holde på Kylian Mbappe. Nu tyder noget på, at klubben henter manden, der kan få begge disse ønsker opfyldt.


Ifølge det spanske medie Marca bliver chancerne for, at Zinedine Zidane overtager trænersædet i PSG til sommer, større for hver dag der går. Marca skriver, at omklædningsrummet i den franske storklub håber på at se Zidane som træner næste sæson.

Zinedine Zidane er sammen Carlo Ancelotti og Bob Paisley, den træner i fodboldhistorien, der har vundet flest Champions League-titler. Dette gjorde han med Real Madrid tre år i træk fra 2016 til 2018. Derudover har Mbappe før udtrykt sin fascination for den succesrige træner og har altid været stor fan af den tidligere franske midtbanestjerne.

Både den europæiske succes og det gode forhold til Mbappe kan være tungen på vægtskålen for, at Zidane næste sommer er manden, der styrer tøjlerne i PSG. Den franske klubs interesse i Zidane er dog intet nyt, og der var snak om at hente franskmanden for et par måneder siden. Man valgte dog at fortsætte samarbejdet med Mauricio Pochettino indtil slutningen af denne sæson.

Pochettino er en af favoritterne til at blive ny manager i Manchester United, når Ralph Rangnick til sommer stopper. Dermed kan træner-kabalen gå op og Mbappe, hvis kontrakt udløber denne sommer, kan ende med at blive i PSG.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik