Fodbold nyheder

Ancelotti vil beholde Bale og Hazard for nu

Af Kasper Leif Pedersen

Den italienske træner har kommenteret på situationen om de to verdensstjerner.
Article image
I søndags vandt Real Madrid over Athletic Bilbao i Super Cup-finalen efter en 2-0-sejr. Dog var det uden Eden Hazard og Gareth Bale, som begge har døjet med en masse skader i denne sæson. Belgiske Hazard var ikke engang med i truppen til opgøret, hvor Bale har været ude siden august med adskillige skader. Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, har i dag kommenteret om begge spillers fremtid, forud for Cope Del Rey-opgøret imod Elche:


- Bale er tilbage for nu efter lang tid med skade, mens Hazard er i fysisk form og har det fint. Jeg behøver ikke at give Hazard råd. Han har erfaringen og karakteren til at bestemme selv, og den kvalitet som de begge besidder, vil kunne hjælpe os en del, siger han.

Selvom begge superstjerner har været skadet i nærmest hele efteråret, så forventer han, at de begge stjerne er klar til slutningen af sæsonen:

- De har ikke haft muligheden for at hjælpe holdet, grundet de skader de har haft. Forhåbentlig bliver den anden halvdel af sæsonen bedre, siger italieneren.

Den tidligere Everton-manager blev til sidst spurgt ind til transferrygterne om Hazard, som sender ham retur til Premier League, men det var ikke noget han kunne udtale sig ydermere om:

- I øjeblikket er han (Hazard,red.) stadig Real Madrid-spiller. Han er med til træning, han er fokuseret på kampene, og vi har intet andet at tænke på. Der er intet sket, der er bare konkurrence på holdet, og til hver kamp skal jeg vælge det bedste hold, slutter Real Madrid-træneren.Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik