Fodbold nyheder

PL-klubber vil stjæle Barca-stortalent

Af Philip Dar

Liverpool, Chelsea og Manchester City er alle på jagt efter FC Barcelonas unge midtbanemand, Gavi.

Article image

17-årige Gavi har imponeret alt og alle, siden FC Barcelonas tidligere manager, Ronald Koeman, hev den unge spanier op i førsteholdstruppen forud for indeværende sæson. Gavis indflydelse i FC Barcelona er kun blevet større siden klublegenden Xavi overtog tøjlerne i kriseramte storklub, hvor Gavi er startet inde i samtlige kampe undtagen en enkelt og har scoret et enkelt mål og lavet tre assists.


Purunge Gavi regnes altså for at være blandt de spillere, som skal tegnes den næste storhedstid i den catalanske klub, men nu kan det hele være slut før det overhovedet startede. Ifølge den spanske medie Sport, spiller Gavi stadig på en ungdomskontrakt i Barcelona, hvilket har tiltrukket interesse fra en række europæiske storklubber. Mediet nævner, at Manchester City, Chelsea og Liverpool alle er interesseret i at hente unge Gavi. Også tyske Bayern München skal være klar til at stjæle den unge spanier fra FC Barcelona.

Gavis ungdomskontrakt udløber i sommeren 2023, så FC Barcelona har ikke lang tid til at få styr på en mulig kontraktforlængelse, dog er det angiveligt i Gavis egen interesse at blive i Barcelona.

På trods af det store talent og den unge alder, menes Gavis frikøbsklausul at ligge i omegnen af 365 millioner kroner.

Mere om Pablo Martín Paez Gaviria

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE