Fodbold nyheder

PS&E vil sælge både Parken og badelandet Lalandia

Af Konrad Cornelius Rasmussen

I en pressemeddelelse fortæller Parken Sport og Entertainment A/S, at man gerne vil sælge Parken og Lalandia.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er en enig bestyrelse, der gerne vil sælge Lalandia og Parken fra i selskabet. Det skriver de i en pressemeddelelse.


Hele ideen med at sælge ud er ikke ny, men det er først her i den kommende tid, at man vil gøre et helhjertet forsøg for at få omstruktureringen til at lykkedes. I pressemeddelelsen udtaler bestyrelsesformanden i PS&E, Allan L. Agerholm, hvorfor man går den nye vej.


- I forbindelse med den igangværende udskilning af selskaberne, som vi løbende har meldt ud, står vi nu i en situation, hvor det giver rigtigt god mening at afsøge et helt eller delvist frasalg af vores ejendomme i Parken og Lalandia, som alle er meget attraktive for investorer eller partnere, siger han og fortsætter.
Ender processen med et salg, vil det resultere i en betydelig styrkelse af vores kapitalgrundlag og skabe nye muligheder i forhold til udviklingen af vores aktiviteter i F.C. København og Lalandia, siger han.

Han udtaler også, at det er vigtigt at man finder nogle investorer, der vil projektet 100 procent, så man kan have de rette forudsætninger for at udvikle FC København og Lalandia

Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE