Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Emre Arslan

Herunder følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er interesseret i Brightons højreback Tariq Lamptey. Brighton vil have 350 millioner kr. for den 21-årige back. (Mail)


Old Trafford-klubben har også taget kontakt til repræsentanter for Borussia Mönchengladbach midtbanespilleren Denis Zakaria. (Christian Falk)

Arsenal har taget kontakt til Juventus om en lejeaftale for den brasilianske midtbanespiller Arthur Melo. De har også rettet blikket mod Leicesters belgiske midtbanespiller Youri Tielemans. (Goal)

The Gunners er også stadig interesserede i Fiorentina-angriberen Dusan Vlahovic, men vil have problemer med at finansiere et skifte for serberen inden udgangen af måneden. (Sky Sports)

PSG-manager Mauricio Pochettino er stadig i kontakt med Manchester United om et skifte til sommer. Den nuværende midlertidige manager Ralf Rangnick er dog opsat på at hente Ajax-chef Erik ten Hag. (Sun)

Chelsea-forsvareren Antonio Rudiger planlægger nu at blive på Stamford Bridge. Tyskeren er kontraktløs i næste sæson og var blevet sat i forbindelse med et skifte. (Bild)


Aston Villa jagter Brighton-midtbanespilleren Yves Bissoumas signatur. (Telegraph)

Newcastle er i forhandlinger om at købe Reims-angriberen Hugo Ekitike, og den 19-årige franskmand er opsat på at flytte. (Sky Sports)

Tottenham håber på at hente den spanske kantspiller Adama Traore på en låneaftale med en forpligtelse til at købe fra Wolves, som sandsynligvis vil foretrække en direkte aftale på 180 millioner kr. for den 25-årige. (Telegraph)

Leicester City og Filip Benkovic er blevet enige om at annullere den 24-årige kroatiske forsvarsspillers kontrakt. (Leicester Mercury)

West Ham-målmand Lukasz Fabianski underskriver en etårig kontraktforlængelse med klubben. Den 36-årige trak sig fra international tjeneste med Polen sidste år. (Sun)

Manchester United vil prioritere en ny kontrakt for den engelske angriber Marcus Rashford. Den 24-åriges nuværende aftale løber ud i juni 2023. (ESPN)

Southampton-manager Ralph Hasenhuttl siger, at det bliver svært at sikre, at nøglespillere bliver i klubben på trods af den nylige overtagelse. (Independent)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik