Fodbold nyheder

Steinlein blev ført væk – da van der Vaart skulle til FCM

Af Torsten Brix

Pudsig historie om FCM-direktøren…

Article image
Ritzau-Scanpix

- Da vi signede Rafael van der Vaart for nogle år tilbage, opstod der efterfølgende tvivl om transferaftalen. Vi måtte derfor sende en delegation bestående af vores unge økonomimand og Claus Steinlein til Sevilla for at løse problemet. Det endte med at blive sværere end forventet. I to dage foregik der benhårde forhandlinger, der kulminerede med, at Steinlein blev ført væk fra lokalet af to spanske security-vagter.


Sådan fortæller den tidligere bestyrelsesformand FC Midtjylland - Rasmus Ankersen – i dagens udgave af Ekstra Bladet om direktøren Claus Steinleins rolle, da de skulle hente superstjernen Rafael van der Vaart til Superligaen. Det gav også en underlig stemning efterfølgende:

- I 12 timer troede vi, at handlen var død, men Steinlein fik lavet et stærkt comeback. Da papirerne skulle underskrives, var stemningen dog stadig smådårlig, og Betis-repræsentanterne ville ikke være i rum med ham. Derfor måtte han sidde i separat lokale, og deres direktør sad i et andet, mens advokaten bar papirerne frem og tilbage.

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik