Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Der sker en masse på transferfronten i Manchester United, Liverpool og Manchester City kæmper om et stortalent fra Barcelona, og Antonio Rüdiger er havnet på FC Barcelonas radar.

Article image

Manchester United jagter Lazio-midtbanespilleren Sergej Milinkovic-Savics underskrift. (Calciomercato)


Manchester United har tilbudt Paul Pogba en kontrakt med en ugeløn på knap 4,5 millioner kroner, hvis han bliver på Old Trafford. (Sun)

Paul Pogba nægter dog, at han er blevet tilbudt en ny kontrakt. (Mail)

”The Red Devils” er ikke længere interesserede i Borussia Dortmund-målmaskinen Erling Braut Haaland. (Mirror)

I Liverpool er man parat til at tilbyde den 17-årige Barcelona-midtbanespiller Gavi en ugeløn på mere end 700.000 kroner, hvis han er villig til at underskrive en kontrakt på Anfield. (El Nacional)

Men Manchester City er også interesseret i at få fingrene i Gavi, som har en frikøbsklausul 374 millioner kroner. (El Nacional)


Everton er blevet tilbudt Inters tidligere Arsenal og Manchester United-angriber Alexis Sanchez kvit og frit. (Sun)

Aston Villa er interesseret i Brighton & Hove-forsvareren Yves Bissouma, som også slår sine folder på Malis landshold. (Sky Sports)

West Ham vil afvise ethvert bud fra Newcastle United på den franske forsvarsspiller Issa Diop. (Football London)

Newcastle United har forhøjet deres bud på Lille-forsvareren Sven Botman. (Newcastle Chronicle)

Leicester City-manageren Brendan Rodgers har løftet sløret for, at han er ivrig efter at hente en midtstopper til klubben på en lejeaftale. (Leicester Mercury)

Liverpool har afvist et bud fra Watford på den 24-årige forsvarsspiller Nathaniel Phillips. Buddet lød på 62 millioner kroner. (Football Insider)

”The Reds” er heller ikke villige til at lade angriberen Divock Origi forlade Anfield til spotpris i løbet af januar. (Liverpool Echo)

Sevilla vil kun lade Newcastle United købe den brasilianske forsvarsspiller Diego Carlos for en betydelig sum penge. (Daily Star)

Arsenal-midtbanespilleren Ainsley Maitland-Niles er ankommet til Italien, hvor AS Roma efter al sandsynlighed står klar med en lejeaftale. (football.london)

Arsenal-manageren Mikel Arteta har udelukket, at ”The Gunners” får Jack Wilshere, som i øjeblikket holder formen ved lige i klubben, tilbage som erstatning for Ainsley Maitland-Niles. (London Evening Standard)

Chelsea undersøger i øjeblikket muligheden for at gardere sig i venstre side af forsvaret, hvor Ben Chilwell er fraværende. ”The Blues” taler i øjeblikket med Olympique Lyon om at hente Emerson Palmieri tilbage fra sin lejeaftale i Sydfrankrig. (Evening Standard)

Den tidligere Newcastle United-ejer, Mike Ashley, overvejer at byde på Championship-klubben Derby County. (Telegraph)

FC Barcelona holder nu også et vågent øje med Chelsea-forsvareren Antonio Rüdiger, som har kontraktudløb til sommer. (Sky Sports)

Mikel Arteta har ansporet ledelsen i Arsenal til at tage spenderbukserne på i denne måned, hvor Arteta er meget interesseret i Fiorentina-angriberen Dusan Vlahovic. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik