Fodbold nyheder

Fem klubber interesseret i Viola-spiller

Af Stefan Lindahl

Fem klubber fra både ind- og udland har øjnene på Fiorentinas Sofyan Amrabat, som ligner en færdig mand i Serie A-klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den marokkanske midtbanespiller Sofyan Amrabat kan være fortid i Fiorentina, når januar-transfervinduet smækker i. Det meddeler mediet Firenzeviola, som påpeger, at Amrabat ikke er en del af Viola-træner Vincenzo Italianos fremtidige planer.


Amrabat står dog ikke uden mulige destinationer på hånden. Angiveligt er Espanyol, Feyenoord, Twente, Cagliari og Torino interesserede i midtbanespilleren. Særligt den sidste mulighed virker ikke usandsynlig. Marokkaneren har tidligere spillet under Torinos nuværende træner Ivan Juric i Hellas Verona, hvor Amrabat på en enkelt sæson nåede 34 Serie A-kampe. De fire kampe, som Amrabat ikke spillede, missede midtbanespilleren på grund af karantænedage og en enkelt skade.

Netop præstationerne i Hellas Verona under Juric endte med i januar 2020 at indbringe Verona-klubben 150 mio. kroner, da marokkaneren skiftede til Fiorentina. For Firenze-klubben har Amrabat spillet 45 kampe. Under Italiano er det dog kun blevet til en enkelt kamp fra start for midtbanespilleren, som har spillet 214 Serie A-minutter efter sommerpausen.

Hvor meget Fiorentina vil have for Amrabat, som lige nu er til AFCON med Marokko, vides ikke. Den 25-årige midtbanespiller er dog af statistikmediet Transfermarkt værdisat til 69 mio. kroner, og har kontraktudløb i sommeren 2024.

Mere om Sofyan Amrabat

Mere om Fiorentina

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik