Fodbold nyheder

Eriksen giver første interview siden ulykken i Parken

Af Asbjørn Steffensen

I et større interview med DR taler Christian Eriksen ud for første gang siden sit hjertestop i EM-åbningskampen mod Finland i juni.

Fra forvirring til fortvivlelse til forløsning. Christian Eriksen kollapsede under Danmarks åbningskamp til EM mod Finland tilbage i juni måned, hvor folk på åben skærm og på stadion var vidne til et uhyggeligt hjertestop midt på verdens største scene.


Heldigvis sluttede det ikke for Eriksen den aften i juni, og landsholdsstjernen lever nu i bedste velgående med en indopereret hjertestarter. Siden ulykken har Eriksen forholdt sig tavs, men nu har den 29-årige stjerne lavet et større interview med DR, som kan ses fra på torsdag.I en teaser af interviewet, Eriksen har delt på sine sociale medier, siger han først og fremmest tak til en masse mennesker og fortæller, at han var livløs i flere minutter:

- Jeg var død i fem minutter, nævner Eriksen i teaseren fra interviewet med DR og fortsætter:

- Jeg vil gerne sige tak til alle dem, der har sendt og skrevet. Der har tænkt på min familie og mig i den tid.

Derudover kommer den tidligere Inter- og Tottenhams-spiller med en målsætning, som alle danske fodboldfans vil vifte med den rød-hvide hat over:

- Mit mål er at skulle til VM i Qatar. Det har været mit mindset hele tiden, det er mit mål og min drøm.Se de to teasers herunder:Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE