Fodbold nyheder

Medie: Arsenal har budt på Dusan Vlahovic

Af Philip Dar

London-klubben har angiveligt fundet sin nye spidsangriber og sendt et bud afsted til Fiorentina.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har været sat i forbindelse med serbiske Dusan Vlahovic i lang tid efterhånden. London-klubben er dog langt fra den eneste klub, som er interesseret i en af Europas varmeste angribere. Fiorentina-angriberen har nemlig nettet 16 gange i 19 kampe i indeværende sæson, mens det blev til 21 af slagsen i sidste sæson.


Arsenal forventes også at skulle forstærke angriberpositionen, da Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette og Eddie Nketiah, alle har en usikker fremtid i Arsenal og her ser Dusan Vlhaovic ud til at være førsteprioriteten.

Den serbiske landsholdsspiller har afvist at forlænge sin Fiorentina-kontrakt, men Fiorentina har samtidig afvist alle bud på Vlahovic indtil videre. Nu skriver det italienske medie Gazzetta dello Sport, at Arsenal har budt 407 millioner kroner plus midtbanespilleren Lucas Torreira, som i øjeblikket er på leje hos Fiorentina. Arsenal vurderer Torreira til omkring 110 millioner kroner, hvilket giver det samlede bud en værdi på 520 millioner kroner.

Det italienske medie skriver samtidig, at Fiorentina overvejer Arsenals tilbud, men er også klar over, at Vlahovics værdi kun falder så længe, at han afviser en kontraktforlængelse.

Mere om Dušan Vlahović

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik