Fodbold nyheder

Aubameyang kædes sammen med Newcastle

Af Niels Nedergaard

Newcastle er på jagt efter massive forstærkninger i janarus transfervindue, så klubben kan sikre sig overlevelse i Premier League, og her står Pierre-Emerick Aubameyang angiveligt højt på ønskelisten.

Article image
Ritzau-Scanpix

I Arsenal er Pierre -Emerick Aubameyang blevet kasseret efter disciplinære problemer, men måske angriberen har en fremtid i en anden Premier League-klub. For ifølge Daily Express er Newcastle yderst interesseret i at hente Arsenal-angriberen til klubben allerede i januar transfervindue.


Mediet skriver, at Newcastle vil hente den gabonesiske angriber til det nordengelske på en lejeaftale for resten af sæsonen, og med i handlen arbejder Premier League-klubben på at kunne få en købsoption, så de eventuelt kan købe Aubameyang helt fri af sin kontrakt i Arsenal.

En sådan købsoption kan dog ende med at blive dyr for Newcastle – selvom de ganske vist ikke mangler penge. Aubameyang har nemlig først kontraktudløb i sommeren 2023, og det anslås, at han har en minimumsværdi af 150 millioner kroner.

Og måske der er noget om snakken. I hvert fald skriver flere engelske medier nu historien om Newcastles interesse for den kasserede Arsenal-angriber og tidligere anfører. Ifølge The Mirror har nordenglænderne således allerede haft en føler ude hos The Gunners, hvor de angiveligt har lagt en forespørgsel på Aubameyang.

Pierre-Emerick Aubameyang har spillet i Arsenal siden 2018, hvor han kom til klubben i en stor handel fra Dortmund. Senere blev han rygtet kraftigt til Real Madrid, men et skifte blev aldrig til noget, og i stedet er angriberen blevet kasseret i Arsenal, hvor han ellers har spillet 163 kampe og lavet 92 mål og 21 assists.

Også Kieren Trippier fra Atletico Madrid er rygtet til Newcastle, og derudover skriver Daily Express, at Newcastle arbejder på at hente fire yderligere spillere til klubben, som dog ikke navngives.

Mere om Pierre-Emerick Aubameyang

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik