P. Foden (16)
Torsten Brix

Guardiola distancerer Liverpool og Chelsea

Ineffektiv dansker-klub var tæt på…
Phil Foden scorede onsdag aften Manchester Citys eneste mål imod Brentford efter 15 minutter spil, men forinden kunne Thomas Franks tropper sagtens have bragt sig foran, da de i kampens indledning misbrugte et par store muligheder.

Brentfords manglende effektivitet havde Foden ved målet, men han havde også de berømte ”små marginaler”, da han kun var få centimeter onside ved målet – man kan kalde det held eller dygtighed… men det er ofte sådan nogle små detaljer, der former et mesterskabshold.

Eftersom Liverpool i går tabte til Leicester og Chelsea tidligere på aftenen i overtiden mistede sejren til Brighton, kunne Manchester City hente en meget vigtig sejr imod Brentford og dermed distancere sig yderligere fra deres to rivaler.

Midt i anden halvleg sendte Kevin De Bruyne et forsøg på træværket, inden Aymeric Laporte fik annulleret et mål for offside af VAR-dommerne. Så det sluttede 1-0 til Manchester City imod den ineffektive dansker-klub.