Fodbold nyheder

Medie: Tysk klub interesseret i Højholt - AaB kræver stort millionbeløb

Af Philip Dar

Ifølge NordicBet, kan Bundesligaen være næste destination for den unge AaB´er.

Article image
Ritzau-Scanpix

Når julen er kommet lidt på afstand, og nytåret er skudt i gang, så tages der samtidig hul på vinterens transfervindue, som sjældent er lige så aktivt som sommerens ditto, men dog stadig et spændende nedslag i fodboldkalenderen.


I Danmark åbnes transfervindue naturligvis også, og her er der mulighed for nogle spændende til- og afgange. Ifølge NordicBet, kan et stort salg af et spændende AaB-navn komme på tale. Mediets transferjournalist, Søren Sorgenfri, melder således, at tyske Eintracht Frankfurt er interesseret i at hente den unge midtbanespiller Malte Højholt.

Malte Højholt har fået sit gennembrud i den første halvdelen af sæsonen, hvor han har spillet en stor rolle i AaB’s flotte efterårssæson, men nu kan han angiveligt se frem til at blive holdkammerat med danske Jesper Lindstrøm, som har stor succes i den tyske klub.

Ifølge Søren Sorgenfri, har Eintracht Frankfurt flere gange haft repræsentanter på Aalborg Portland Park for at kigge på Højholts kvaliteter. Frankfurt er dog ikke helt tilfredse med Højholts store prisskilt på 30 millioner kroner, så de vil nu forsøge at bringe prisen længere ned.


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE