Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle møder konkurrence i jagten på Atletico Madrids engelske forsvarsspiller, Kieran Trippier, da også Manchester United og Tottenham er interesseret i 31-årige Trippier. (90min)


Arsenal er villige til at lytte til bud på Pierre-Emerick Aubameyang, efter anførerbindet blev flået af hans arm tidligere på måneden. (ESPN)

Tottenham ønsker at hente en højre wingback og en angriber til januar. De undersøger samtidig muligheden for at slippe af med irske Matt Doherty og engelske Dele Alli. (The Athletic)

Den franske angriber Anthony Martial har snakket med Manchester Uniteds midlertidige manager Ralf Rangnick, da Martial forsøger at sikre et skifte væk fra Old Trafford til januar. (Mail)

Tottenham, Newcastle, West Ham og Rangers, kæmper alle om West Bromwichs engelske målmand, Sam Johnstone. (Teamtalk)

Aston Villa-manager Steven Gerrard er interesseret i at hente den finske midtbanespiller, Glen Kamara i skotske Rangers, hvor Gerrard tidligere var manager. (Teamtalk)


Arsenal-angriber Eddie Nketiahs kontrakt udløber til sommer, så den engelske angriber kan meget vel forlade Arsenal til januar. Brighton, Crystal Palace og West Ham har Nketiah i kikkerten, mens også tyske og franske klubber er interesseret i den 22-årige angriber. (Mail)

Watford er interesseret i Arsenals bosniske back, Sead Kolasinac, til januar. (Telegraph)

Liverpool holder øje med Portos colombianske kantspiller Luis Diaz, som en erstatning for Sadio Mane, som rejser til Africa Cup og Nations med Senegal til januar. (FourFourTwo)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik