N. Broadhead (31)
Torsten Brix

Arsenal-talent blev hattrickhelt

Nketiah Edward fik spilletid imod Sunderland og han slog til.
I forhold til weekendens Premier League-sejr over Leeds havde Arsenal-manageren Mikel Arteta sendt hele ni nye i startopstillingen til tirsdagens Caraboa-kvartfinale imod Sunderland fra den tredjebedste fodboldrække i England.

Forskellen på toppen af Premier League til League One var til at se i kampens indledning, hvor London-opholdet kom foran med 2-0. Edward Nketiah scorede med knæet efter en ripost fra Sunderland-keeper Lee Burge inden rekordindkøbet Nicolas Pepe fik scoret efter fint sammenspil med Cedric Soares. Sunderland fik dog reduceret inden pausen efter godt opspil og en flot afslutning fra angriberen Nathan Broadhead.

I starten af anden halvleg lavede Nketiah sit andet og tredje mål i kampen - og især det sidste var helt unikt. Først lavede Pepe en ”tunnel” på Denver Hume inden hattrickhelten Nketiah scorede med hælen.

Arsenals nr. 87 - Charlie Patino – fik debut i kampen og misandten om den 18-årige ikke fik scoret og lukkede kampen til 5-1 til Arsenal, der dermed bliver det første hold der kvalificerer sig til Carabao-semifinalerne – resten kommer onsdag aften!