Fodbold nyheder

Medie: Vil stjæle tysk stjerne fra rivaler

Af Niels Nedergaard

Ifølge det tyske medie Bild vil Manchester United hente Antonio Rüdiger i Chelsea.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er fortsat stor uvished om Antonio Rüdigers fremtid. Ligger den hos Chelsea eller hos en anden af de store europæiske klubber?


Tidligere har der været adskillige skriverier omkring, at den tyske stjerne ikke kan blive enige med Chelsea om en forlængelse af den kontrakt, som udløber til sommer. Dermed er timeglasset også ved at rinde ud for Thomas Tuchel og co. hvis de ikke vil miste den tyske stopper gratis.

Nu melder en ny storklub sig ind i kampen om Rüdigers underskrift – og der er ikke tale om hvem som helst. For ifølge Bild er det Manchester United, der har set sig yderst lune på den 28-årige tysker, som man vil forsøge at stjæle fra sine rivaler.

Det er angiveligt klubbens nye manager Ralf Rangnick, der skulle have planer om at hente sin landsmand til Old Trafford, og ifølge Bild har den nyslåede United-manager allerede en rigtig god forbindelse til Antonio Rüdigers bror, Sahr Senesie, som også er tyskerens agent.

Netop dette kan måske komme til at spille en mindre rolle i kapløbet om den tyske landsholdsspillers underskrift. I forvejen af Paris Saint-Germain, Real Madrid, Bayern München og Barcelona alle blevet nævnt på listen over de interesserede klubber.

Bild skriver desuden, at United vil strække sig langt i forsøget på at hente Antonio Rüdiger, og klubben skulle således være villige til at indgå forhandlinger allerede nu.

Antonio Rüdiger har spillet 171 kampe for Chelsea og lavet ni mål. Den tyske stopper kom til Stamford Bridge tilbage i 2017, hvor han skiftede fra italienske AS Roma. Siden da har han udviklet sig til at blive en stor profil for Chelsea.

Mere om Antonio Rüdiger

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE