Fodbold nyheder

Agent: Arthur passer slet ikke til Allegris fodbold

Af Stefan Lindahl

Juventus-midtbanespilleren Arthurs agent mener ikke, at hans klient passer til den fodbold, som bliver spillet i Juve, hvorfor han jagter et klubskifte.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den brasilianske midtbanespiller Arthur kæmper for spilletiden i Juventus. Hverken spilleren selv eller hans agent, Federico Pastorello, er dog tilfreds med den situation. Pastorello fortæller i et interview med Tuttosport:


- Arthur blev hentet af Maurizio Sarri (tidl. Juventus-træner, red.), og hans spillestil passer slet ikke til Allegris fodbold (Massimiliano Allegri, Juventus-træner, red.) Det er en skam at holde en spiller som ham på bænken.

- Den brasilianske landstræner Tite har fortalt Arthur, at han har en plads på landsholdet, men den kan kun opretholdes, hvis han spiller for sit klubhold. Vi afviser intet i januar. Det kan hedde Spanien, men også Italien eller England.

25-årige Arthur skiftede til Juventus fra FC Barcelona i sommeren 2020 i en byttehandel, som sendte Miralem Pjanic den anden vej. 40 gange siden har Arthur fået spilletid. 26 af de kampe har været i Serie A.

Mere om Arthur Melo

Mere om Juventus

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE