Fodbold nyheder

Cornelius måtte bæres fra banen

Af Niels Nedergaard


Den danske landsholdsspiller Andreas Cornelius var lørdag ude for et grimt uheld, da han var i aktion for Trabzonspor i den tyrkiske liga mod Adana Demirspor.

Article image
Ritzau-Scanpix

Uheldene vælter ned over det danske landshold for tiden. Forleden måtte Simon Kjær udgå af AC Milans kamp med en slem skade, der kræver en operation, og den danske landsholdskaptajn kan dermed se frem til en lang pause fra fodbold.

I forvejen står det allerede klart, at den danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard er ude resten af året med en mystisk skade i knæet, som har voldt ham problemer i den seneste måneds tid.

Lørdag var der så dårligt nyt nok engang, hvad angår skader til spillere inde omkring Kasper Hjulmands trup. For Andreas Cornelius måtte lørdag eftermiddag bæres fra banen, mens han samtidig måtte syes med adskillige sting.

Angriberen var i aktion for sin tyrkiske klub Trabzonspor mod Adana Demirspor i den bedste tyrkiske række, men i en hovedstødsduel gik det galt for danskeren, der var uheldig at støde sammen med en modstander og måtte efterfølgende til tælling.

Det tyrkiske medie Medyatava skriver, at den 28-årige dansker var groggy efter sammenstødet, men han skulle efter omstændighederne have det fint. Det kan dog være, at danskeren må holde en mindre pause efter uheldet.

Hovedskaden kommer på et dårligt tidspunkt for Andreas Cornelius, der har bidt sig fast i startopstillingen hos Trabzonspor, hvor det er blevet til fem mål i denne sæson, mens han også er endt med at blive matchvinder for sin tyrkiske klub.

Trabzonspor vandt desuden kampen over Adana Demirspor med 2-0 og topper dermed rækken. Holdet har endnu ikke tabt efter de første 15 kampe og cruiser mod det tyrkiske mesterskab.

Mere om Andreas Cornelius

Mere om Trabzonspor

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik