Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
2 - 2
(2 - 1)
Southampton
Leicester
J. Bednarek (3), C. Adams (34)
J. Evans (22), J. Maddison (49)
Daniel Fisker

Hjørnesparkskyndige ”Saints” delte med Leicester

Southampton udnyttede to hjørnespark til at score, men Leicester kom stærkt igen og var tættest på sejren. Det endte dog med en pointdeling i det sydengelske.
Der var ikke engang spillet tre minutter af onsdagens kamp mellem Southampton og Leicester, da ”The Saints” skulle eksekvere kampens første hjørnespark. Nathan Tella serverede et kort hjørnespark for James Ward-Prowse, som straks returnerede bolden. Herefter kunne Tella sende bolden ind til Mohammed Salisu.

Den ghanesiske midtstopper sendte bolden mod Leicester-målet, hvor Kasper Schmeichel leverede en formidabel redning. Den danske keeper kunne dog ikke gøre meget ved returbolden, som – efter lidt klumpspil – endte for fødderne af Jan Bednarek. Den polske forsvarsspiller kunne herefter prikke bolden i Schmeichels mål.

Southampton formåede at afværge Leicesters første hjørnespark, men James Maddison opsnappede bolden og sendte den ind i Southampton-feltet, hvor Wilfried Ndidi prøvede lykken med et skud, som blev reddet af Alex McCarthy. Jonny Evans ventede dog på returbolden, som den 33-årige nordirer kunne sparke i netmaskerne.

Efter godt og vel en halv time blev ”The Saints” tildelt deres andet hjørnespark i kampen, og også denne gang bar det frugt. Nathan Redmond kunne ubesværet sende et godt indlæg ind til Che Adams, som stod umarkeret foran Schmeichel, der ikke kunne gøre noget ved den skotske angribers hovedstød.

Anden halvleg blev forsinket af et medicinsk nødstilfælde blandt tilskuerne på St. Mary’s Stadium, men da situationen havde nået en lykkelig afslutning, kunne kampen genoptages. Maddison, som havde leveret en fornuftig indsats i første halvleg, tog sagen i egen hånd, før anden halvleg var fem minutter gammel.

Her satte den engelske kreatør gang i et angreb, da han gled af på Ward-Prowse og drev Leicester-mandskabet fremad. Spillet blev smukt bygget op i venstre side af banen, før Maddison selv sendte en fantastisk afslutning i det lange målhjørne – uden chance for McCarthy.

Maddisons vidundermål satte gang i en god periode for Leicester, som kom frem til flere enorme chancer. Hverken Harvey Barnes eller Jamie Vardy formåede dog at score på deres store chancer, hvorfor Schmeichel og Leicester måtte nøjes med et enkelt point – efter en særdeles produktiv anden halvleg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER