Atlético Madrid - Milan

Europa: Champions League
Atlético Madrid
Estadio Wanda MetropolitanoFuld tid0-1
Milan J. Messias (87)
LineupReferat

AC Milan reddede CL-drømmen i de døende minutter

Af Daniel Jensen

To giganter skulle kæmpe for livet i Champions League, da Atlético Madrid og AC Milan bragede sammen i Madrid.

Article image

AC Milan har kun fået et point indtil videre i dette års Champions League, og kravet til italienerne var tre point, hvis drømmen om videre deltagelse i turneringen fortsat skulle leve. Atlético var også pressede til at hente point, da de fortsat lå under FC Porto i gruppen.

I løbet af kampens første halve time var der småt med chancer, men der var til gengæld en masse intensitet og nerve. Der blev budt på en masse dueller, hårde tacklinger og en masse frispark.

Det samme billede stod halvlegens sidste kvarter for. Ingen af holdene formåede at skabe nogen former for chancer, og derfor gik holdene til pause med de samme cifre, som da dommeren blæste kampen i gang.

AC Milan skulle ud og jagte i anden halvleg, for alt andet end tre point ville betyde et exit fra Champions League, men det var hjemmeholdet der fik skabt kampens største store chance efter to minutters spil.

Thomas Lemar blev sendt i dybden i venstre side, og her tog franskmanden et godt træk ind i feltet og sendte en hård afslutning afsted mod det korte hjørne. På trods af, at han fik godt med fart på skuddet, havde Ciprian Tatarusanu dog ingen problemer på stregen.

Det var ikke mange chancer, som gæsterne kom frem til, men efter lidt over en time skulle danske Simon Kjær notere sig for italienernes bedste forsøg indtil videre i kampen. Danskeren kom højst på et frispark, men han sendte sit hovedstød snært over mål.

Ti minutter senere skulle de dog få en endnu større chance, da Junior Messias fandt Tiemoue Bakayoko helt fri inde i feltet. Franskmanden sendte en flad afslutning afsted, men Stefan Savic fik heroisk kastet sig ned og blokeret afslutningen med knæet.

Fire minutter før tid skulle det dog lykkedes for AC Milan at få nettet til at blafre. Theo Hernandez fandt Franck Kessie med en glimrende aflevering op i feltet. Den aflevering behandlede midtbanespilleren glimrende, og han fik slået et millimeter perfekt indlæg til Junior, der timede sit løb glimrende og stangede bolden i nettet til 1-0.

I overtiden skulle Atlético dog få en kæmpe chance for at udligne, da Marcos Llorente fandt indskiftede Matheus Cunha med et fladt indlæg, men den brasilianske angriber formåede ikke at styre bolden inden for målrammen. Dermed sluttede kampen også med en 1-0-sejr til AC Milan.

Italienerne lever derfor endnu, og de for i sidste spillerunde besøg af et Liverpool-hold, der intet har at spille for, på San Siro. Atlético Madrid derimod til Portugal, hvor FC Porto venter.

Atlético Madrid
(3-1-4-2)
13Jan Oblak
15Stefan Savić
2José Giménez
22Mario Hermoso ↩64
6Koke (C)
14Marcos Llorente
5Rodrigo de Paul ↩77
11Thomas Lemar ↩64
21Yannick Carrasco
8Antoine Griezmann ↩81
9Luis Suárez ↩77
Bænk
1Benjamin Lecomte
10Ángel Correa ↪64
19Matheus Cunha ↪77
12Renan Lodi ↪64
24Šime Vrsaljko ↪77
38Francisco Gonzalez Verjara
4Geoffrey Kondogbia ↪81
16Héctor Herrera
Milan
(4-2-3-1)
1Ciprian Tătărușanu
20Pierre Kalulu Kyatengwa ↩65
24Simon Kjær
13Alessio Romagnoli (C)
19Theo Hernández
8Sandro Tonali ↩65
79Franck Kessié
56Alexis Saelemaekers
10Brahim Díaz ↩78
33Rade Krunić ↩65
9Olivier Giroud ↩66
Bænk
83Antonio Mirante
90
11Zlatan Ibrahimović ↪66
17Rafael Leão
27Daniel Maldini
30Junior Messias ↪65
5Fodé Ballo
25Alessandro Florenzi ↪65
46Matteo Gabbia
4Ismael Bennacer ↪78
41Tiemoué Bakayoko ↪65

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik