Fodbold nyheder

Medie:
United i dialog med tidligere Barca-træner

Af Niels Nedergaard

Ifølge Sky Sports foregår der i øjeblikket samtaler mellem Manchester United og den tidligere Barcelona-træner Ernesto Valverde.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester United er på udkig efter deres nye manager, og nu snævrer feltet ind. Ifølge Sky Sports har den engelske storklub angiveligt rettet blikket mod en tidligere Barcelona-træner. Mediet skriver nemlig, at der i øjeblikket foregår samtaler mellem Ernesto Valverde og United, som englænderne skulle have i kikkerten som arvtageren for Ole Gunnar Solskjær.

Mediet skriver, at de to parter i øjeblikket er i forhandlinger om en aftale, der sender Valverde en tur til Old Trafford, hvor planen er, at han skal stå i spidsen for United i resten af sæsonen, og først herefter vil man finde ud af, hvorvidt spanieren skal fortsætte permanent eller om der skal findes en helt anden afløser.

I øjeblikket er det United-ikonet Michael Carrick, der er manager i klubben. Den tidligere mangeårige midtbaneprofil fik den bedst tænkelige debut, da Manchester United tirsdag aften besejrede Villarreal i Champions League på udebane med 2-0 og sikrede sig dermed førstepladsen i gruppen.

Glæden kan dog ende med at vare kort for Carrick, der altså ikke er udset til at skulle agere redningsmand for United i resten af sæsonen.

I stedet er det altså Ernesto Valverde, der er på tegnebrættet hos United. Valverde var træner for FC Barcelona fra 2017 til 2020, hvor han blandt andet var med til at sikre det spanske mesterskab samt en pokaltitel.

Sky Sports skriver ydermere, at Ernesto Valverde ikke er Uniteds førsteprioritering til det permanente trænersæde. I stedet skriver mediet, at den tidligere Spurs-manager og nuværende PSG-træner Mauricio Pochettino skulle være det klare førstevalg hos den engelske storklub.

Ernesto Valverde er i øjeblikket kontraktfri, da han lige nu står uden klub, og derfor vil det være lettere for Manchester United at hente ham ind på en kontrakt for resten af sæsonen.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik