Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester United er klar til at indstille jagten på en ny manager, hvis klubben kan hente Mauricio Pochettino i Paris Saint-Germain med øjeblikkelig virkning. (Guardian)


Manchester Uniteds tidligere manager, Sir Alex Ferguson, som nu besidder en direktørstilling i klubben, kommer ikke til at have en rolle i jagten på en ny manager. (ESPN)

Både Liverpool og FC Barcelona er interesseret i Chelseas amerikanske kantspiller Christian Pulisic. (El Nacional)

Liverpool, Leicester og Newcastle holder øje med den 20-årige, guineanske angriber Aguibou Camara, som til dagligt tørner ud for græske Olympiakos. (Sun)

Newcastle er interesseret i Dortmund-midtbanespilleren Axel Witsel og den belgiske landsholdsspiller, hvis kontrakt udløber til sommer, er åben over for et skifte. (Sport1)

Newcastle ønsker desuden at hente engelske Kieran Trippier i Atletico Madrid, hvor den 31-årige højreback til dagligt spiller. (Mirror)


Newcastle håber at kunne overbevise Bayern Münchens chefspejder, Laurent Busser, om et skifte til det engelske. (Foot Mercato)

Belgiske Divock Origi, som er et transfermål for Newcastle, vil ikke få lov til at forlade Liverpool til januar. (Northern Echo)

Leeds overvejer at hente Chelsea-midtbanespiller Ross Barkley på en lejeaftale til januar. (Express)

Aston Villas nye manager, Steven Gerrard, har udelukket et januar-salg af Bertrand Traoré. (Football Insider)

Gerrard ønsker at hente den spanske midtstopper Pau Torres til Aston Villa fra Villarreal. (Fichajes)

Pau Torres, som afviste stort skifte til Tottenham i sommer, er dog glad for at blive i sin barndomsklub for nu. (Guardian)

Arsenals schweiziske midtbanespiller Granit Xhaka er interesseret i at vende tilbage til Borussia Mönchengladbach, når hans Arsenal-kontrakt udløber i 2024. (Mit Geredet, via Mail)

Burnley, Brighton, Norwich, West Bromwich, Sheffield United og Blackburn holder alle øje med den engelske angriber Rhys Healey, som spiller for Ligue 2-klubben Toulouse. (Teamtalk)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik