Fodbold nyheder

Real Madrid vil tilknytte utilfreds Mason Mount

Af Philip Sinkbæk Jensen

Mason Mount har imponeret i Chelsea i denne sæson, men kan sige farvel til Stamford Bridge, hvis ikke at hans tilstedeværelse anderkendes på længde med andre profiler i klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Mason Mount er frustreret over, at den offensive midtbanespillers rolle i klubben ikke sidestilles med klubbens andre profiler, hvilke får englænderen til at overveje at skifte væk fra Chelsea.


Ifølge spanske Fichajes, så har Real Madrid bekræftet, at klubben vil byde på den 22-årige englænder, da han er frustreret over, at Chelsea ikke forbereder en ny kontrakt, der imødekommer hans krav til både løn og betingelser.

Daily Star Sunday oplyser, at Mason Mount er utilfreds med at være én af de dårligst betalte spillere i Chelsea, hvor han modtager 664.000 kroner om ugen i sin kontrakt, der gælder til sommeren 2024.

Lønnen vil den unge englænder gerne have fordoblet, hvilket en kilde tæt på Mount bekræfter over for Daily Star Sunday:

- Mason er en fin fyr, som alle i Chelsea taler godt om, og han er en populær skikkelse på holdet. Han føler sig dog ikke særligt værdsat mere, siger den unavngivne kilde, og fortsætter:

- Han har været i Chelsea siden, at han var en lille fyr, men selvom at han har kæmpet sig op gennem akademiet, så føler han ikke, at han får den samme anderkendelse og behandling, som spillere, der er købt ind for store summer, udtaler kilden afslutningsvis.

Mason Mount har ikke fået meget med spilletid siden sit hattrick mod Norwich i midt-oktober, hvor det sidenhen blot er blevet til 28 minutter under Thomas Tuchel.

Mason Mount har spillet 121 kæmpe for ’the Blues’, hvor det er blevet til 20 mål og 17 assists.

Mere om Mason Mount

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE