Daniel Fisker

Lys for enden af Sergio Ramos’ tunnel

Sergio Ramos har været langtidsskadet, men han kan snart være kampklar. Det er dog ikke sikkert, at den rutinerede forsvarsspiller kommer i aktion i den kommende uge.
Paris Saint-Germain hentede Lionel Messi, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum og Sergio Ramos kvit og frit i sommerens transfervindue. Sidstnævnte har dog ikke været i kamp endnu for den franske hovedstadsklub, fordi han kom til PSG med en langvarig skade.

Real Madrids gamle forsvarsgeneral gik glip af mere end 30 kampe i den forgangne sæson, men i denne uge vendte Sergio Ramos tilbage – foreløbigt til træningsbanen. Derfor bliver der spekuleret i, om Ramos allerede kan få sin debut for Paris Saint-Germain i onsdagens Champions League-opgør mod Manchester City.

- Jeg ved det ikke, udtaler Mauricio Pochettino.

Paris Saint-Germain-træneren vil ikke sende 35-årige Sergio Ramos i kamp, før det er forsvarligt. Tilbage i maj måned nåede han at gøre comeback for Real Madrid, men hans skade blussede op igen. Derfor er Pochettino i første omgang på Ramos’ udvikling på træningsbanen.

- Det er vigtigt at være opmærksom på hans udvikling. Det er én ting at være i stand til at træne, men det er en helt anden ting at være i stand til at spille kamp. Det er ikke det samme.

Selvom Sergio Ramos endnu ikke har været i kamp for PSG, kom han til den franske hovedstads med et imponerende CV. Den tidligere verdensmester kom til Paris efter næsten 16 år i Real Madrid, hvor han spillede 671 kampe og scorede 101 mål.