Fodbold nyheder

Arsenal fører kampen om Ajax-back - Leeds ligner største konkurrent

Af Philip Dar

En række Premier League-klubber jagter marokkanske Noussair Mazraoui

Article image

Ajax ligner en af Europas mest formstærke mandskaber i øjeblikket. Fire sejre i fire kampe i Champions League-gruppespillet og en aktuel førsteplads i den hjemlige liga. En del af denne succes, er den marokkanske højreback Noussair Mazraoui. Den 24-årige Mazraoui har kontraktudløb til næste sommer, så Ajax kan blive nødsaget til en januar-salg, da forhandlingerne om en ny kontrakt ikke går helt efter Ajax´ plan.


Dette januar-salg ser ud til at være til Arsenal. Det skriver Teamtalk, som desuden skriver, at Arsenal håber på, at klubbens forbindelse til Ajax-sportsdirektør Marc Overmars kan komme i spil. Overmars spillede tre år i Arsenal-trøjen, hvor det blev til 141 kampe og 40 mål. Arsenal er dog ikke den eneste klub, som jagter Mazraoui. Også Manchester City og Brighton meldes interesseret. Den største konkurrent til Arsenal, er dog Leeds. Brightons sportsdirektør Victor Orta er stor fan af Mazraoui og ser ham som en klar forstærkning til Marcelo Bielseas mandskab.

Noussair Mazraoui har tidligere udtalt sig om de igangværende kontraktforhandlinger med Ajax.

- Vi må se hvad der sker. Jo længere tid det tager, jo sværere bliver det. Jeg har været i Ajax i 17 år, så det er svært for mig, men jeg ønsker at tage det næste skridt. Det skal ikke nødvendigvis være denne sæson, men der skal heller ikke gå mere meget end to år, siger Mazraoui ifølge Teamtalk.


Mere om Noussair Mazraoui

Mere om Ajax

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik