Fodbold nyheder

Lars Høgh fik en check af… Sir Alex

Af Torsten Brix

Vild historie om OB-talent og den ihærdig sportsdirektør…

Article image

– ’Just a moment,’ sagde damen, og lidt efter havde jeg (Sir Alex, red.) Ferguson i røret. Jeg troede, det var løgn. Men jeg fik sunket spyttet, og så fik jeg fremstammet, at jeg faktisk syntes, at det var noget underligt noget, at de havde taget fat i en af vores unge spillere, uden at der overhovedet havde været kontakt mellem klubberne…

Sådan skriver Lars Høgh i sin selvbiografi ’Der er antal på alt’, som udkommer i dag. Målmandslegenden var sportschef i OB og Manchester United havde taget kontrakt til Mads Timm uden om OB og dermed heller ikke nogen økonomisk kompensation til den fynske klub, men det kom der.

– Der blev kommunikeret lidt frem og tilbage over nogle dage, og på et tidspunkt lagde Ferguson en besked til mig på min telefonsvarer. Jeg ved ikke, hvor mange gange jeg hørte den, og ikke mindst hvor mange jeg lod mine venner høre den. Jeg var virkelig starstrucked, fortæller Høgh som også modtog et brev:

– Da jeg fik det ind, lå der en check på 600.000 kroner. Udstedt til mig. Som kompensation for Mads Timm. Det havde han ikke behøvet, Ferguson, for de havde ikke gjort noget formelt forkert.

Mere om OB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik