Fodbold nyheder

Real Madrid-stjerne vil forlænge kontrakten

Af Asbjørn Steffensen

Luka Modric har rundet de 36 men virker ikke til at være færdig som fodboldspiller på topniveau.

Luka Madric var søndag aften med til at sende sit land, Kroatien, direkte til VM i Qatar i 2022, da de slog Rusland 1-0 på hjemmebane. Det er tredje VM-slutrunde i træk, som kroaterne kvalificerer sig til, og bliver Modrics fjerde i alt, hvilket længe har været en drøm for kroaten.


I en alder af 36 er midtbanespilleren gået ind i sin karrieres efterår, men leverer stadig på et meget højt plan. Faktisk præsterer Modric så godt for sin klub, Real Madrid, at den spanske kongeklub gerne vil forlænge hans kontrakt indtil sommeren 2023. Det skriver det spanske medie Marca.

Kroatens nuværende kontrakt med Los Blancos, som han skrev under på maj i år, udløber til sommer, men nu vil begge parter altså angiveligt forlænge aftalen yderligere et år. En anden drøm for Modric er også at spille på det nye Estadio Santiago Bernabeu, som står klart i 2022.

Mange troede, at Modric vil slutte på det kroatiske landshold, efter at han til alles store overraskelse førte holdet til VM-finalen i 2018, som blev tabt til Frankrig, men midtbane-profilen fortsatte i den rød- og hvidternede landsholdstrøje og førte sit land først til EM i sommer og nu VM i Qatar til næste år.

Modric indgår stadig i Real Madrids startopstilling og har sammen med Casemiro og Toni Kroos udgjort den måske sammentømrede og rutinerede midtbane i europæisk topfodbold i nyere tid.

Den lille kroats pokalskab kan heller ikke matches af mange. Hele fire Champions League-pokaler, to spanske mesterskaber, fire verdensmesterskaber for klubhold og ikke mindst Ballon d'or, som han vandt i 2018

Mere om Luka Modrić

Mere om Real Madrid

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik