Fodbold nyheder

Jeg er her i denne sæson: Mbappe fortæller om fremtiden efter fem ekstraordinære sæsoner i Paris

Af Christian Bang Jensen

Til TNT Brasil har Kylian Mbappe udtalt sig om sin fremtid efter fem ekstraordinære år i Paris Saint-Germain, hvor han har lovet at blive - indtil slutningen af denne sæson.

Article image

Kylian Mbappe behøver ingen yderligere introduktion, og det gør rygtet om hans fremtid heller ikke. Men selvom al snak om den 22-åriges næste adresse eller kontraktforlængelse er blevet ved snakken, tager angriberen nu selv bladet fra munden til TV-stationen TNT Brasil.


Den franske angribers er en af sin generations allerstørste talenter. Siden skiftet fra Monaco til Paris Saint-Germain i 2017 er angriberens talent for alvor blevet indfriet, og han ligner en fremtidig stjerne på niveau med Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Angriberen erkender også at de sidste fem år i den franske hovedstad har været ekstraordinære.

- Jeg har tilbragt fem ekstraordinære år her, jeg har udnyttet hvert øjeblik, og jeg fortsætter med at gøre det. Jeg er glad både på banen og i mit personlige liv.

Den 22-åriges præstationer har tiltrukket sig opmærksomhed fra en række andre topklubber, hvor især Real Madrid gentagende gange har lagt følere ud for at lokke franskmanden til Santiago Bernabeu. Allerede i sommer skulle den spanske ”Kongeklub” have afgivet tre meget lukrative bud på franskmanden, men den franske hovedstadsklub har i alle tilfælde afvist bud på Kylian Mbappe med begrundelsen, at verdensstjernen ikke er til salg – uanset pris. Det kan dog vise sig, at Paris Saint-Germain kan blive tvunget til at slippe guldfuglen ganske gratis fra næste sæson, da kontrakten udløber i juni 2022.

Selv har Kylian Mbappe ved flere lejligheder indrømmet sin interesse for at komme til Madrid-klubben, men indtil kontrakten har endelig udløb bliver han i Frankrig.

- I øjeblikket er der mange ting, store udfordringer, og det har jeg allerede talt om. Jeg er her (Paris), og jeg er bliver her i denne sæson.


Selv Kylian Mbappes mor, Fayza Lamari, har luftet sin søns tanker. I et interview til avisen Le Parisien i oktober gav hun således PSG-tilhængere nyt håb om, at Kylian Mbappe stadig kunne forpligte sig til en fornyelse på Parc des Princes.

- Vi er i øjeblikket i forhandlinger med PSG, og tingene går godt. kan vi nå til enighed? Det er spørgsmålet, men én ting er sikkert: Han vil give alt for at vinde en Champions League titel her.

Kylian Mbappe har scoret 139 mål i 187 optrædener for Paris Saint-Germain.Mere om Kylian Mbappé

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik