Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Asbjørn Steffensen

Lørdagens engelske rygter

Nedenfor følger lørdagens engelske rygter
Raheem Sterling kunne være åben for et lejeophold i Barcelona, hvis han får lov til at forblive Manchester City-spiller. (Times)

Leicesters manager, Brendan Rodgers, fører en fire-mands-liste af personer, der skal erstatte Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. (Mail)

Englands landstræner er tæt på at skrive under på en kontraktforlængelse med landsholdet, der er cirka 44 millioner kroner værd. Aftalen vil løbe til og med EM 2024 i Tyskland. (Telegraph)

Tidligere Rangers-træner og italienske-midtbanespiller, Gennaro Gattuso, har uafsluttede forretninger på Ibrox Stadium i Glasgow og italieneren rygtes at skulle overtage for Steven Gerrard. (Times)

Chelseas marrokanske kantspiller, Hakim Ziyech, kan ende med at skifte til tyske Dortmund i januar, 18 måneder efter at have sluttet sig til The Blues. (Mirror)

Valencia vil have fat i Wolverhamptons hurtige spanske kantspiller, Adam Traore. (Sun)

Portugals højreback, Diogo Dalot, håber på at kunne blive i Manchester United til trods for interesse fra Roma, hvor Jose Mourinho er træner. Mourinho var manden, der bragte Dalot til Old Trafford i 2018. (Caught Offside)

Dean Smith, der blev fyret som manager af Aston Villa, ser ud til at lave et hurtigt comeback til Premier League, hvor de hårdt kæmpende oprykkere fra Norwichs aftale med Frank Lampard faldt til jorden, hvilket nu baner vejen for Smith. (Sun)

Englands målmand, Dean Hnederson, håber på at kunne forlade Manchester United efter at have mistet sin førsteplads i målet til David De Gea. Henderson er kun startet inde en enkelt gang denne sæson for The Red Devils. (Mail)

Paulo Fonseca har ikke givet op sin drøm om at være manager i en Premier League-klub, til trods for at have misset muligheden for at stå i spidsen for enten Tottenham og Newcastle. (Sun)

Den tidligere Aston Villa-angriber, Dwight Yorke, siger, at han ikke modtog et svar, da han kontaktede sin gamle klub om manager-posten i klubben, før Steven Gerrard blev udpeget. (Sky Sports)

Former Aston Villa striker Dwight Yorke, 50, says he did not receive a response when he contacted his former club about the managerial role before Steven Gerrard's appointment. (Sky Sports)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER