Fodbold nyheder

Stortalents agent ignorerer bud fra Arsenal

Af Niels Nedergaard

Fiorentinas stortalent Dusan Vlahovic bliver kædet sammen med et skifte til Arsenal, men serberens agent har angiveligt valgt at ignorere et stort bud fra London-klubben, skriver Daily Express.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dusan Vlahovic er en yderst attraktiv mand for tiden. Den blot 21-årige angriber har imponeret stort for Fiorentina i denne sæson, hvor han har scoret mål på samlebånd og er lige nu nummer tre på topscorerlisten med otte mål efter de første 12 kampe. Det har skabt stor interesse for det serbiske talent, der er blevet kædet sammen med flere storklubber. Især i det engelske er der kamp om angriberens underskrift. Her meldes både Liverpool og Arsenal interesseret i Vlahovic.

Sidstnævnte har sågar lagt et stort bud på bordet for den 21-årige skarpretter. Et bud, der angiveligt skulle lyde på intet mindre end 590 millioner kroner. Det bud har Dusan Vlahovics agent dog afvist. Det skriver Daily Express. Mediet skriver desuden, at Arsenal i første omgang forsøgte at byde på Dusan Vlahovic, men serberens bagland gjorde det hurtigt klar, at man forlangte op mod 600 millioner kroner for det serbiske stortalent.

Det bud har The Gunners i mellemtiden været villige til at imødekomme, men ifølge Daily Express har Fiorentina-angriberens agent valgt at ignorere Arsenals henvendelse. Dusan Vlahovic har kontraktudløb med Fiorentina i sommeren 2023.

Tidligere har Sky Sport Italia meldt, at Fiorentina skulle være villige til at sælge sin juvel for det beløb, som Arsenal har lagt på bordet for angriberen, men det lader til, at serberens agent har andre tanker. Også Juventus er på listen over de interesserede klubber, men en transfer til en direkte konkurrent i Serie A virker mere usandsynligt.

Trods sine blot 21 år har Dusan Vlahovic allerede spillet 97 kampe for Fiorentinas førstehold, mens han samtidig har fundet vej til netmaskerne 39 gange, hvilket må siges at være ganske pænt. Man kan derfor godt forstå, hvis mange storklubber er ude efter den serbiske landsholdsspillers underskrift.

Mere om Dušan Vlahović

Mere om Fiorentina

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik