Fodbold nyheder

Sancho trænes som wingback i Manchester United

Af Jonathan Kjær Troelsen

Jadon Sancho har ikke haft den succes, som der var håbet i Manchester United. Nu trænes han på en ny position erfarer engelsk avis.

Article image

Manchester United-kantspilleren Jadon Sancho har haft mere end svært ved at bide sig fast på holdet, når Manchester United har stillet til start i denne sæson. Men manager Ole Gunnar Solskjær forsøger nu at finde en ny position til den 21-årige englænder.


Den engelske avis The Athletic skriver, at det 635 millioner kroner dyre indkøb i øjeblikket huserer på højre wingback, når der trænes i Manchester United. Angiveligt skulle Sancho have masser af gåpåmod i oplæringen på den nye position som wingback.

På det seneste har Manchester United stillet op i en 3-5-2-opstilling, og her er der ingen kantspillere, som normalt er Sanchos foretrukne position. I de seneste tre kampe, hvor opstillingen er blevet brugt, har Jadon Sancho blot spillet 48 minutter tilsammen.

Ole Gunnar Solskjær skulle mere konkret have fidus til Sancho som wingback i de kampe, hvor Manchester United møder en kompakt defensiv. Her vil Sancho være mere offensivorienteret end førstevalget på positionen, Aaron Wan-Bissaka.


Mere om Jadon Sancho

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik