Fodbold nyheder

Napoli udser sig Insigne-afløser

Af Stefan Lindahl

Hvis Lorenzo Insigne ikke forlænger med Napoli, så har klubben allerede udset sig hans efterfølger, og han spiller allerede Serie A-fodbold.

Article image
Ritzau-Scanpix

Til sommer udløber Lorenzo Insignes kontrakt med Napoli, og syditalienernes talisman har stadig ikke skrevet under på en forlængelse. Hvis der ikke er styr på en ny kontrakt inden årsskiftet, så kan den italienske EM-vinder til sommer forlade Napoli kvit og frit.


Hvis det bliver tilfældet, så har Napoli udset sig arvtageren for deres italienske stjerne. Ifølge mediet Corriere dello Sport så er valget faldet på Sassuolo-ivorianeren Jeremie Boga.

Boga var allerede på ønskelisten hos Napoli i 2020. Dengang ville Napoli dog ikke betale prisen på 225 mio. kroner, som Sassuolo ville have for ham. Ligesom Insigne så har Boga også kontraktudløb til sommer, hvorfor Napoli ikke behøver forhandle en pris sammen med kantspillerens nuværende arbejdsgiver.

24-årige Boga kom til Sassuolo fra engelske Chelsea i sommeren 2018. Ivorianeren kostede Serie A-klubben 75 mio. kroner.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik