Fodbold nyheder

Søndagens engelske rygter

Af Asbjørn Steffensen

Herunder følger søndagens engelske rygter.

Article image
Ritzau-Scanpix

Newcastle vil have Ajax-træner Erik ten Hag som ny manager for klubben, men kæmper med at få overbevist hollænderen. (Mirror)


Liverpool vil lade den tyske målmand Loris Karius gå gratis i vinterens transfervindue. Han har ikke spillet for klubben siden 2018. (Mirror)

Donny van de Beeks holdkammerater i Manchetser United anbefaler ham at skifte agent for at tvinge et skifte igennem væk fra Old Trafford. Der har været samtaler med både Everton og Wolverhampton om en aftale. (Daily Mail).

Tottenham har tilsluttet sig Leeds i kampen om at sikre sig Espanyols spanske angriber, 27-årige Raul de Tomas. (Sport Witness via TEAMtalk)

Manchester Citys 19-årige stjerne, James McAtee, bliver holdt nøje øje med af Manchester United og Liverpool, da den unge engelske midtbanespiller endnu ikke har underskrevet ny kontrakt med klubben. (The Sun)

Crystal Palace vil franske Jean-Philippe Matetas lejeophold allerede i januar. Den 24 årige angriber er på leje indtil slutningen af sæsonen men indgår ikke i manager Patrick Vieiras planer. (The Sun)

Derby vil sælge den 36-årige skotske målmand, David Marshall, i januars transfervindue. (The Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik